Betalingsmogelijkheden

Standaard worden alle ticketgelden wekelijks overgemaakt op de rekening van de organisatie. Echter is het ook mogelijk om jullie eigen paymentprovider te gebruiken. Onderstaande providers worden momenteel ondersteund. Iets anders nodig? Let us know.

Pay.nl

Pay.nl stond aan de wieg van online betalingen. Al voor de eeuwwisseling ontstond zo de eerste echte "online bestelling". Waarna de digitale revolutie zich in rap tempo heeft voltrokken.

Mollie

Zeer veelzijdige payment provider. Laat gasten afrekenen met vrijwel elke betalingsmogelijkheid

 

Automatisch inloggen

Laat gasten gemakkelijk en snel inloggen zonder hun gegevens in te vullen.

Facebook Login

Laat gasten inloggen via Facebook om tickets te kopen bij Eventree. Gemakkelijk en snel.

 

Marketing

Maak gebruik van een veelvoud van online marketing tools met Eventree. Creëer automatisch doelgroepen, gebruik tracking en toon advertenties aan leads.

Marketree

Laat ons de online (re)marketing van jouw evenement verzorgen. Met een veelvoud aan mogelijkheden en lagere kosten dan de grote bureaus. Al meer dan 60 evenementen gingen je voor met fantastische resultaten. Meer info www.marketree.nl

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee u snel en eenvoudig trackingcodes en gerelateerde codefragmenten op uw website of in uw mobiele apps kunt updaten. Zodra een klein stukje Tag Manager-code aan uw project is toegevoegd, kunt u veilig en eenvoudig tagconfiguraties voor analyse en meting implementeren vanuit een web-gebruikersinterface.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes uitzetten of delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker..

Google Ads

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google waarmee je online reclame kunt maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes.

Facebook Ads

Facebook-advertenties kunnen zo eenvoudig of complex zijn als je wilt. Maak campagnes en voer deze uit via eenvoudige self-servicehulpmiddelen en houd de prestaties bij via begrijpelijke rapporten. Meer dan twee miljard mensen maken maandelijks gebruik van Facebook. Koppel je doelgroep met de kaartverkoop van Eventree.

 

Email Marketing

Maak gebruik van emailadress van jouw evenement(en) om gepersonialiseerde mailings te versturen

Mailchimp

Verstuur mail campagnes en maak gebruik van hun gigantische marketing platform. Koppel met Eventree de juiste mensen en bereik diegene die je wilt bereiken.

Inboxify

E-mailmarketing voor een eerlijke prijs Verstuur je nieuwsbrief gratis met het starterspakket of verstuur vrijwel onbeperkt met het basispakket. Verstuur nieuwsbrieven met deze mailservice van eigen bodem.

Ticketswap (binnenkort beschikbaar)

Laat bezoekers veilig en gemakkelijk hun tickets omruilen/verkopen zonder toekomst van jou als organisator.

 

 

Hardcopy ticket verkoop

Verkoop tickets niet online, maar bij voorverkooppunten.

The Readshop

Verkoop tickets bij zelf gekozen readshops in de regio van jouw evenement.

 

Geen tickets ontvangen?

Klik hier voor meer informatie om uw tickets alsnog te downloaden.

Vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Stuur ons een mail of bel ons op:

085-1304594

Bekijk onze promotiefilm: