Eventree is meer dan alleen maar een ticketsysteem en is ontstaan door het jaren lange ontwikkelen en exploiteren van evenementen door  CELL Evenementen. Hierdoor is er niet alleen het ticketsysteem Eventree ontstaan maar ook de kennis en knowhow voor het ontwikkelen en exploiteren van diverse evenementen. 

Wat is het verschil tussen Eventree en andere ticketsystemen?
Eventree is persoonlijk en simpel in gebruik. Bezoekers hoeven niet vele stappen door te lopen om tickets te bestellen maar kunnen snel binnen 2 stappen hun tickets bestellen. Daarnaast is het ticketsysteem simpel en duidelijk opgebouwd waardoor het gebruiksgemak vele malen hoger is.

Organisaties hoeven niet zelf een account aan te maken bij ons, na contact met ons maken wij een account voor u aan en richten uw shop helemaal voor u in. U hoeft ons alleen de info en afbeeldingen door te sturen en wij doen de rest. Natuurlijk kunt u in uw persoonlijke dashboard alles wel zelf aanpassen en beheren omtrent uw evenement(en). In uw dashboard kunt u als organisatie ook altijd de statistieken en actuele verkopen bekijken van uw evenement(en).

Daarnaast regelt Eventree ook de complete toegangscontrole, zelfs met eigen personeel en zonder extra kosten!

Maar daar houdt het niet op!
Aangezien wij jarenlang ervaring hebben met het organiseren van festivals en evenementen hebben wij veel kennis en contacten opgedaan welke wij met u kunnen delen. Hierbij moet u denken aan alle faciliteiten die nodig zijn om uw evenement te laten slagen zoals bijvoorbeeld toilettenvoorziening, aggregaten, routing, bars, licht en geluid, beveiliging, bier en frisdrank leveringen, veiligheidsplannen, draaiboeken, stroomplannen etc.

Bij ons is niets onmogelijk!!

 

Wat kunnen wij zoal leveren?

  • Ticketverkoop online
  • Ticketverkoop offline (voorverkoopadressen)
  • Toegangscontrole op het evenement
  • Totaal faciliteiten levering voor zeer scherpe tarieven
  • A merk bieren, wijnen en frisdranken levering voor zeer scherpe tarieven
  • Professionele opmaak en drukwerk Posters, flyers etc. voor scherpe tarieven
  • etc

Geen tickets ontvangen?

Klik hier voor meer informatie om uw tickets alsnog te downloaden.

Vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Stuur ons een mail of bel ons op:

085-1304594

Bekijk onze promotiefilm: