Jouw vragen, onze antwoorden.
 

Wat is Eventree?
Eventree is een ticketservice en biedt online en offline oplossingen voor het verkopen van (e-)tickets en toegangscontrole voor evenementen, festivals etc.

Wat is eigenlijk een ticketservice?
Een ticketservice is een dienst voor het leveren van kaartjes voor een attractie of evenement. De organiserende partij besteedt dit uit aan een gespecialiseerd bedrijf die o.a. de electronische betaling verzorgt, e-tickets uitgeeft en de toegangscontrole verzorgt.

Wat is het voordeel van een ticketservice?
Er zijn vele voordelen op te noemen. Maar het komt er vooral op neer dat je als organisator ontzorgt wordt! Je hoeft geen kaartjes te laten drukken, geen verkooppunten te bemannen, geen gedoe met contant geld en je weet van tevoren hoeveel mensen er komen. En daarnaast natuurlijk de verhoogde kwaliteit: 24 uur per dag verkoop, direct de e-tickets in de e-mail, statistieken van de verkoop, sluitende toegangscontrole etc.

Handelen jullie in tickets?
Nee. Wij zijn een zogenaamde primaire ticketverkoper. Eventree geeft uitsluitend namens de organisator tickets uit. Ze zijn dan ook gegarandeerd echt. Van tussenhandel moeten wij niets hebben.

Hoe lang duurt het voordat ik tickets kan gaan verkopen?
Binnen een uur kun je je tickets gaan verkopen! Dat gaat in slechts 3 eenvoudige stappen:
1. Je vult de gegevens van je evenement in
2. Je bepaalt de naam en prijs van je tickets en
3. Wij maken een account voor je aan.

Ik ga niet zoveel tickets verkopen, kan ik dan wel gebruikmaken van Eventree ?
Geen probleem! Er zijn geen opstartkosten of iets dergelijks, dus ook een klein evenement kan uit de voeten met onze ticketservice.

Waar kan ik Eventree allemaal voor gebruiken?
De basis van onze ticketservice is het bieden van een verkoopkanaal voor je evenement (de ticketshop), het innen van de ticketgelden, het uitgeven van e-tickets en de toegangscontrole bij de ingang. Je kunt dit gebruiken voor een feest, beurs, cursus, rondrit, festival, sportwedstrijd, dagattractie, theatervoorstelling, etc.

Daarbij zijn er vele mogelijkheden om alles zo te laten verlopen als jij dat wenst: geplaceerde stoelen, controle op maximaal uit te geven tickets, werken met een reseveringscode, groepskorting, online inzicht in bezoekerslijsten en statistieken, etc.

Werkt het ook 's nachts en in het weekend?
Ja. De ticketshop is 24 uur per dag online en de uitgifte van e-tickets werkt volautomatisch elk uur van de dag en alle dagen van de week.

Kan ik het allemaal ook even uitproberen?
Er zijn een meerdere demo ticketshops waar je de werking kan uitproberen. 

In welk opzicht is Eventree anders dan andere ticketservices?
Bij Eventree werken we met een hele heldere tariefstelling, daar waar andere ticketservices nog allerlei kosten voor diverse situaties rekenen, zit bij ons ALLES in dat ene scherpe tarief. Verder zijn wij persoonlijk, behulpzaam en flexibel; we proberen samen met jou de ticketverkoop van je evenement een succes te laten worden. Vele organisatoren hebben ons uitdrukkelijk bedankt om de geboden hulp en snelle afhandeling van vragen.

Waarom zeggen sommige andere ticketservices dat zij gratis zijn?
Sommige ticketservices zeggen een 'gratis' systeem aan te bieden, maar in feite verleggen ze de kosten volledig naar de bezoeker van je evenement. De kosten die je als organisatie niet betaalt, worden uiteindelijk betaalt door de bezoeker bij het afrekenen. Bij sommige ticketservices lopen deze kosten op tot €6,00 per ticket. Een gratis ticketservice bestaat dus niet. Een dergelijke werkwijze vinden wij niet eerlijk en daarom doen wij het anders.

Wie gebruiken de diensten van Eventree?
O.a. diverse feestcommissies, evenementenbureaus, verenigingen, artiesten, beurzen, zalencentra, horeca ondernemers, theater, organisatoren van rondvluchten, personen die workshops organiseren, etc.

Kan een ticketshop ook worden opgenomen in mijn eigen website?
UIteraard kan dat! Wij bieden een 'embed-code' waarmee je de ticketshop binnen je eigen website kunt plaatsen.  Via jouw persoonlijke panel kan je de ticketshop aanpassen naar jouw wensen.  En natuurlijk is het ook mogelijk om met een link te verwijzen naar je ticketshop in een nieuw venster van de browser. Deze link kan natuurlijk onder een mooie knop worden verwerkt of in de daarvoor beschikbare plek van een facebook event worden geplaatst.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Vraag het één van onze medewerkers per mail of telefonisch 085-1304594

Geen tickets ontvangen?

Klik hier voor meer informatie om uw tickets alsnog te downloaden.

Vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Stuur ons een mail of bel ons op:

085-1304594

Bekijk onze promotiefilm: