Siddeburen staat in het hemelvaartweekend volledig in het teken van de derde zomereditie van Schanspop. Het muziekfestival duurt dit jaar maar liefst drie dagen. Nieuw dit jaar is dat het festivalterrein gedeeltelijk voorzien is van een overkapping, dus bij eventuele regenval staat men droog.

De Schanspop Zummer Editie 2019 wordt op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) afgetrapt met Qmusic The Party en optredens van de Groningstalige hiphopformatie Wat Aans en DJ Theo Nabuurs. Laatstgenoemde, beter bekend onder zijn artiestennaam Mental Theo, zal onder meer de roemruchte jaren negentig laten herleven in Siddeburen.

Op vrijdag 30 mei verzorgen Høken met de Heinoos en Bökkers evenals vorig jaar een dubbelconcert op Schanspop. De band Høken met de Heinoos is in het gat gesprongen dat Normaal heeft achtergelaten en staat garant voor een avondje ouderwets høken. De mannen van Bökkers zijn ooit begonnen als coverband van Normaal en maken nu al jaren furore met hun eigen repertoire met nummers in het Sallandse dialect. Ook DJ Stefan Leur is deze avond van de partij op Schanspop.

Op zaterdag 1 juni staat het Nederlandse levenslied centraal. Dan komt onder andere Hollands Verdriet naar Siddeburen, de smartlappenband die in de loop der jaren is uitgegroeid tot het huisorkest van Schanspop. Martijn Fischer vertolkt deze avond nummers van André Hazes. Fischer speelde twee jaar lang de rol van ’s lands grootste volkszanger in de musical ‘Hij gelooft in mij’. Ook Evert Baptist maakt zijn opwachting, terwijl DJ Raúl tussen de verschillende optredens door de muziek zal verzorgen.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Schanspop 2000, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0651278464 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Mental Theo Qmusic The Party, Mental Theo, Wat Aans € 16,00
€ 15,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Boerenrock avond Høken met de Heinoos Bökkers, DJ Stefan Leur € 16,00
€ 15,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Sibboerster Feestavond Hollands Verdriet, Evert Baptist, Martijn Fischer zingt Hazes, DJ Raúl € 16,00
€ 15,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • do 30, vr 31, za 01 mei 2019
 • 21:00 - 01:00
 • Festivalterrein Schanspop
  Kugelslaan 5, Siddeburen
 • Stichting Schanspop 2000
 • 0651278464
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.