Tuinconcert door deze zanger en pianist; streektaal.

Zondagmiddag 15 september: het laatste zomerconcert gegeven door Gerrit Breteler samen met pianist Peter van der Zwaag. Maak het mee!

Zondagmiddag 15 september wordt het laatste zomerconcert gegeven door Gerrit Breteler samen met pianist Peter van der Zwaag.

Al vele jaren zingt hij, als het even kan, in de slottuin, bij minder mooi weer vindt het concert plaats in de kapel van het klooster. Het klooster is vanaf 13.00 uur geopend. Gerrit zingt 3x deze middag. Om twee uur, om drie uur en om vier uur. Bij alle concerten bent u welkom. De entreeprijs is € 17,50 inclusief de drie concerten en koffie/thee.

Het repertoire van Gerrit Breteler bestaat deels uit liedjes van zijn nieuwe cd “STILL” en natuurlijk uit bekende nummers van de vorige cd’s “Katarsis” en “Lit ús dêrom drinke”. Ook zal het Engelstalige repertoire niet ontbreken.

Tot 2002 treedt hij op met de door hem opgerichte muziekgroep "Fling". Fling vertolkt vooral Ierse volksmuziek.

In 2004 besluit hij solo verder te gaan en schrijft en componeert Friestalige liedjes. Zijn cd ‘Lit ús dêrom drinke’ is een groot succes gebleken. Het lied dat hij over zijn vader schreef ‘Op een dag’ staat al jaren hoog in de Fryske Top 100.

Naast de muziek is Breteler actief als beeldend kunstenaar en als schrijver van toneelstukken zoals ‘Katarsis’ en ‘Kredo’ en ‘Krimp’ en ‘Kredyt’. De nieuwe cd ‘Still’ is in 2017 gereleased!

We ontmoeten u graag op 15 september. Kom genieten van zijn prachtige liedteksten en zijn mooie stemgeluid!

Tijd: het klooster is van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Concerten zijn om 14.00 uur, 15.00 uur en om 16.00 uur. U bent bij alle concerten uitgenodigd.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket Zomerconcert: Breteler en Van der Zwaag Eén ticket geeft toegang tot alledrie de concerten van Breteler en Van der Zwaag, incl. koffie/thee. € 20,00
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • zo 15 september 2019
 • 14:00 - 16:30
 • Karmelklooster
  Burgemeester Wuiteweg 162, Drachten
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.