The Billy Joel Experience

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Pianos e.v.a.) & zijn vijfkoppige band "003".
Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander & 003
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.
Na 5 jaar vond het team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat?
The Billy Joel Experience!

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Evenemento, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0648117629 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket Entreeticket The Billy Joel Experience € 19,50
€ 18,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Entreeticket inclusief 3-gangen diner Entreeticket The Billy Joel Experience inclusief 3-gangen diner Graag diner reserveren op 0478-511466 € 48,50
€ 47,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
2-daags arrangement “Royale” € 67,50 p.p. inclusief overnachting op een Royale kamer, entree ticket, 3-gangen diner en ontbijt. Prijzen voor de arrangementen zijn op basis van 2 personen per kamer en exclusief verblijfsbelasting € 1,50 p.p.p.n. te betalen bij het hotel. Vanaf 31-12-2018 kost dit arrangement € 72,50 p.p. € 73,50
€ 72,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
2-daags arrangement “Deluxe” € 77,50 inclusief overnachting op een Deluxe kamer, entree ticket, 3-gangen diner en ontbijt. Prijzen voor de arrangementen zijn op basis van 2 personen per kamer en exclusief verblijfsbelasting € 1,50 p.p.p.n. te betalen bij het hotel. Vanaf 31-12-2018 kost dit arrangement € 82,50 € 83,50
€ 82,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Entreeticket inclusief Comfort overnachting met ontbijt Entreeticket The Billy Joel Experience inclusief overnachting op een Comfort kamer met ontbijt. Prijzen voor de arrangementen zijn op basis van 2 personen per kamer en exclusief verblijfsbelasting € 1,50 p.p.p.n. te betalen bij het hotel. € 50,00
€ 49,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • za 16 maart 2019
 • 20:00 - 23:30
 • Zaal Zeven
  Maasheseweg 80a, Venray
 • Evenemento
 • 0648117629
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.