Beleef Uitmarkt Emmen/Stadsbbq op unieke wijze!

Zaterdagavond 7 september 2019 wordt het Rensenpark omgetoverd tot een festivalterrein!

Het belooft één groot cultureel feest te worden, met veel lokale, regionale en nationale artiesten, workshops, activiteiten en verrassende optredens. Voor jong en oud is er wat te beleven. Er is een cultuurmarkt en in alle hoeken van het park kun je luisteren, kijken, genieten van optredens, workshops en lekker eten. Er zijn diverse podia, er is een kidsplein met activiteiten en workshops, er zijn theatervoorstellingen, literaire sprekers. Samen vieren we de opening van het culturele seizoen!

Voor iedereen die de Uitmarkt Emmen een warm hart toe draagt en een financiële bijdrage wil doen bieden we een bijzondere mogelijkheid: beleef Uitmarkt Emmen als VIP gast!

Als VIP Uitmarkt/StadsBBQ Emmen meemaken
Zaterdag 7 september 2019 krijgt u toegang tot een exclusieve VIP locatie in het Rensenpark. Onder het genot van een hapje en een drankje, overdekt en comfortabel, gezellig (bij)praten met zakelijke relaties en genieten van de optredens. Wie weet brengen de artiesten ook een bezoekje aan deze sfeervolle buitenbar.
Tijd: 16.00 - 00.30 uur | Inclusief: hapjes en drankjes

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Unplug and Play, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0626341526 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Vip kaarten UItmarkt/StadsBBQ Emmen Beleef Uitmarkt Emmen/Stadsbbq op unieke wijze! Zaterdagavond 7 september 2019 wordt het Rensenpark omgetoverd tot een festivalterrein! Het belooft één groot cultureel feest te worden, met veel lokale, regionale en nationale artiesten, workshops, activiteiten en verrassende optredens. Voor jong en oud is er wat te beleven. Er is een cultuurmarkt en in alle hoeken van het park kun je luisteren, kijken, genieten van optredens, workshops en lekker eten. Er zijn diverse podia, er is een kidsplein met activiteiten en workshops, er zijn theatervoorstellingen, literaire sprekers. Samen vieren we de opening van het culturele seizoen! Voor iedereen die de Uitmarkt Emmen een warm hart toe draagt en een financiële bijdrage wil doen bieden we een bijzondere mogelijkheid: beleef Uitmarkt Emmen als VIP gast! Als VIP Uitmarkt/StadsBBQ Emmen meemaken Zaterdag 7 september 2019 krijgt u toegang tot een exclusieve VIP locatie in het Rensenpark. Onder het genot van een hapje en een drankje, overdekt en comfortabel, gezellig (bij)praten met zakelijke relaties en genieten van de optredens. Wie weet brengen de artiesten ook een bezoekje aan deze sfeervolle buitenbar. Tijd: 16.00 - 00.30 uur | Inclusief: hapjes en drankjes € 126,00
€ 125,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • za 07 september 2019
 • 16:00 - 01:00
 • Rensenpark Emmen
  Hoofdstraat 18, Emmen
 • Unplug and Play
 • 0626341526
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.