Let op: Eventics wordt Eventree! Binnenkort meer informatie...

Bounce organiseert vrijdag 11 mei Springfeest bij Centerparcs Parc Sandur in Emmen. Zoals de naam al zegt wordt het een feest(dag). Van 11:00 tot 17:00 uur kunnen alle kinderen van de basisschool deze dag springen, stuiteren, rennen en dansen! Kinderen zijn deze dag de baas, want niks moet en bijna alles mag.
Springfeest
De zaal wordt omgetoverd tot één groot kinderfeest. De zaal staat vol met springkussens in verschillende formaten voor de kleine en de grote kinderen. Samen met al hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen ze rennen over de stormbanen, de strijd aan gaan in de pannakooi, op de bungeerun en nog veel meer. Kinderen hoeven tijdens Springfeest niet stil te zitten, alleen als ze geschminkt willen worden. Een kaartje voor Springfeest kost € 5,- p.p. dit is inclusief een glaasje ranja. Alle ouders/verzorgers mogen gratis naar binnen en kunnen als de kinderen heerlijk aan het feesten zijn genieten van een kopje koffie.

Bounce Evenementebureau by Students
Bounce Evenementenbureau by Students is een evenementenbureau dat door studenten van de opleiding Leisure Management aan Stenden Hogeschool in Emmen is opgezet. Bounce Evenementenbureau by Students organiseert evenementen waarbij gezelligheid, familie, vrienden en actief bezig zijn centraal staan. Voor jong en oud moet het een onvergetelijke dag worden die zij niet snel zullen vergeten.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Bounce Evenementenbureau by Students, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0610471470 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket Springfeest Dit ticket geeft toegang tot Springfeest voor één persoon op 11 mei 2018 van 11:00 tot 17:00 € 5,00
€ 4,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • vr 11 mei 2018
 • 11:00 - 17:00
 • Centerparcs "Parc Sandur"
  Sandurdreef 5, Emmen
 • Bounce Evenementenbureau by Students
 • 0610471470
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.