Staat het Paasweekend al gemarkeerd in jouw agenda? Want ook dit jaar staat het gehele Paasweekend weer in het teken van Spring Eenrum! Op zaterdag 20 april trappen we af met de vijfde Ainrommer Oavend en op zondag 1e Paasdag (21 april) kunnen wij ons opmaken voor alweer de 22e editie van Spring Eenrum. Een feestavond voor jong en oud waarbij een breed scala aan artiesten gaat zorgen voor een geweldige avond!

De eerste artiesten die wij bekend mogen maken en het podium van Spring Eenrum op 21 april 2019 zullen betreden zijn PartyfrieX! Zij zetten elke feesttent op zijn kop en met 6 miljoen play’s op YouTube mogen zij dit jaar niet in de feesttent ontbreken. Sinds 2013 vormen Tom en Bart het feestduo PartyfrieX en zullen zij voor een feestje zorgen met hits als ‘Ik Moet Zuipen’, ‘Allemaal Voor Jou’ en nog vele andere carnavalsnummers. Metertje bier al besteld? PartyFrieX is klaar voor Spring!

Daarnaast de man die geen feestje wil missen, zanger van het Hollandse lied, Stef Ekkel! In 2006 brak Stef landelijk door met De Woonboot. Van kroeg tot feesttent, iedereen zingt deze plaat mee. Een van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten van de afgelopen jaren! En dit jaar aanwezig bij de 22e editie van Spring Eenrum!

Dit jaar opnieuw een act met een Gronings tintje: deze keer in de vorm van Luftwaffel. Deze driekoppige dj-act, waarvan één van de heren uit ons hoge Noorden komt, zal met hun rookkanonnen en vette optredens de tent tot het hoogste punt brengen.

Vorig jaar een groot succes en door menig bezoekers van Spring ’18 het verzoek om deze band wederom toe te voegen aan de line up. Wij zijn en trots en hebben goed nieuws, ze vonden het ook gezellig in Eenrum en daarom zijn ze er ook dit jaar weer bij, PROOST! De dame en heren van PROOST! zetten met liefde, passie en heel veel plezier elke feesttent op zijn kop. Zijn jullie klaar voor drankjes en dansjes met PROOST!?

Als laatste, maar zeker niet de minste. Van songwriter naar rapper en niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene: Diggy Dex! Met nummers als ‘Treur niet’ en ‘De zon op’ weet deze jongeman de tent in de juiste sfeer te krijgen. Heeft iedereen de heupjes los? Want Diggy Dex zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!!

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Eenrum in Aktie, te bereiken op [email protected] en/of tel: 06-22280772 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Spring Eenrum 2019 Ticket Zondagavond: Spring Eenrum € 18,50
€ 17,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Combiticket Spring 2019 Ticket voor Zaterdagavond en Zondagavond: Spring Eenrum en Ainrommer Oavend € 26,00
€ 25,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • zo 21 april 2019
 • 20:00 - 02:00
 • Feestterrein Eenrum
  Eenrum, Aagtsweg 1
 • Stichting Eenrum in Aktie
 • 06-22280772
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.