Let op: Eventics wordt Eventree! Binnenkort meer informatie...

Spring Eenrum 2018!

Zondag 1 April 2018 - 21e editie Spring Eenrum

De organisatie heeft weer haar uiterste best gedaan een gevarieerd programma neer te zetten voor de 21e editie van Spring Eenrum. Een programma wat toegankelijk en aantrekkelijk is voor jong en oud, een goede mix tussen Nederlandstalig, Top-40 en feestmuziek. Hetzelfde menu als andere jaren, maar met elk jaar net even andere (feest)ingrediënten er in!

Het feestmenu voor 1 april 2018 ziet er als volgt uit:

COVERBAND PROOST!
De avond wordt geopend door Coverband Proost! Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop. De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 super hits je om de oren vliegen! Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en Stage Flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen! PROOST! Zal deze avond drie sets van een uur spelen. Kijk voor meer informatie op de website van PROOST! http://www.proost-band.nl/

WAT AANS!
Regionaal talent op Spring Eenrum! Met nummers als ‘Trilploat’ en ‘Sjomp’ is de Groningstalige hiphopformatie Wat Aans niet meer weg te denken in het Noorden. De muziek van Wat Aans is voornamelijk gebaseerd op het leven dat de twee jongens leiden en de dingen waar ze van houden. Zo hebben ze het over hun voorliefde voor wichter, draank en sloap’n. Sinds de op Internet veelbekeken videoclips van “Haalf Stront, Haalf Reeg’nwoater” (2008) en WoisJaWel (Schunneg in 't Grunnegs) uit 2009 is hun ster rijzende en betitelen de heren zichzelf met de nodige zelfspot als BG’ers (oftewel Bekende Grunnegers). Een ode aan het Schierste Grunniger woord (en alle mensen die zich als sukkel gedragen) kwam met het nummer ‘Sjomp’. Ook kwam in 2016 het bekende nummer ‘Trilploat’ uit. De twee heren van Wat Aans zullen het Eenrumer podium aandoen van 22.00u tot 22.30u.

MAAN
Een jaar nadat Maan The Voice of Holland won, heeft ze het plek in de Nederlandse muziek wereld overtuigend veroverd. Enkele successen op een rij; Single 'Perfect World met Hardwell, een van de beste DJ's ter wereld; Hits Ride It en Give you all I got in de top 40, titeltrack voor de film Meesterspion, het schrijven van een ballad genaamd Someone That I Never Knew, de 100% NL Doorbraak Award en nog veel meer hoogtepunten! Zelfs op TV zie je maan regelmatig voorbij komen. Op dit moment heeft ze een fantastische hit met Ronnie Flex, kortom we kunnen nog erg veel verwachten van de veelzijdige maan!

DJANGO WAGNER
Na Groningse hiphop en de heerlijke klanken van Maan is het tijd voor Nederlandstalige muziek, tijd voor een van de grootste zangers van het levenslied: Django Wagner! Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee. Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. Debuutalbum Kali weet de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, In Ons Café, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen. De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen. Zijn nieuwste album Emoties staat net als de voorgangers bol van passie.

GEBROEDERS KO
Feestje bouwen? Dak er af? Dat doen we bij Spring Eenrum altijd zo rond middernacht. Het Feestteam, Snollebollekes, Zware Jongens, allemaal geen onbekende namen in Eenrum. Toch is er maar één duo wat de kroon spant, al twee keer eerder stonden ze op Spring Eenrum en nu gaan ze voor de derde keer het dak er af blazen: Gebroeders Ko! De gebroeders Gerard en Ton timmeren al jaren aan de weg als feestmuzikanten. Hun grote doorbraak vond plaats in 2002 met Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter. Het duurde niet lang of andere grote hits volgden. We kennen ze allemaal wel, Boten Anna, Schatje Mag Ik Je Foto? Helicopter en Alleen Maar Schoenen Aan. Ook na al die jaren draait het feest duo nog op volle toeren, Oktoberfesten, Plein feesten, feesttenten en ga zo maar door, maar op 1e Paasdag staan ze in Eenrum!

Timetable:
21:00 Proost!
22:00 Wat Aans
22:30 Maan
23:00 Proost!
00:00 Django Wagner
00:30 Gebroeders Ko
01:00 Proost!

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Eenrum in Aktie, te bereiken op [email protected] en/of tel: 06-51002152 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Spring Eenrum 2018 Ticket Zondagavond Spring Eenrum € 18,50
€ 17,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Spring Eenrum Kassa Ticket Ticket Spring € 23,50
€ 22,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Combiticket Spring 2018 Ticket voor Zaterdagavond en Zondagavond Spring Eenrum en Ainrommer Oavend € 26,50
€ 25,00 EUR + € 1,50 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Ainrommer Oavend 2018 Ticket Zaterdagavond Ainrommer Oavend € 11,00
€ 10,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • za 31, zo 01 maart 2018
 • 20:00 - 02:00
 • Feestterrein Eenrum
  Aagtsweg, Eenrum
 • Stichting Eenrum in Aktie
 • 06-51002152
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.