Let op: Eventics wordt Eventree! Binnenkort meer informatie...

Schanspop werd jarenlang georganiseerd tijdens de Licht- en Klankweek in Siddeburen, maar aan deze traditie kwam in 2016 een eind. Vorig jaar vond de eerste zomereditie van het muziekfestival plaats. En met succes. De Schanspop Zummer Editie krijgt dit jaar dan ook een vervolg.

Op vrijdag 1 juni verzorgen Bökkers en Høken met de Heinoos een dubbelconcert op Schanspop. De mannen van Bökkers zijn met hun Sallandse rock al enkele jaren graag geziene gasten in Siddeburen. De band Høken met de Heinoos springt in het gat dat het roemruchte Normaal heeft achtergelaten en staat garant voor een avondje ouderwets høken. DJ Stefan Leur van Radio Continu zal het publiek op deze openingsdag van Schanspop in de juiste stemming brengen.

Op zaterdag 2 juni komt Hollands Verdriet naar Siddeburen. Deze smartlappenband is in de loop der jaren uitgegroeid tot het huisorkest van Schanspop. Ook Die Tolle Leute en de Gebroeders Ko, bekend van hits als 'Schatje mag ik je foto' en 'Ik heb een toeter op m'n waterscooter' staan deze avond op het Schanspop-podium. Tussen de verschillende optredens door zal DJ Raúl de muziek verzorgen.

Kaarten voor de tweede Schanspop Zummer Editie zijn vanaf zaterdag 31 maart 8.00 uur te koop bij Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe aan de Hoofdweg 164A in Siddeburen. Uitsluitend op deze dag zijn de tickets verkrijgbaar voor de speciale actieprijs van 10 euro. Na 31 maart kost een kaart in de voorverkoop 12,50 euro, en aan de kassa 15 euro. Tickets voor de Schanspop Zummer Editie 2018 zijn ook verkrijgbaar via www.schanspop.nl. Meer informatie over het festival is te vinden op www.schanspop.nl, op Facebook (Schanspop Siddeburen) en op Twitter (@schanspop).

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Schanspop 2000, te bereiken op [email protected] .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Boerenrockavond Bökkers & Høken met de Heinoos DJ Stefan Leur € 13,50
€ 12,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Sibboerster Feestavond Hollands Verdriet, Die Tolle Leute Gebr. KO, DJ Raúl € 13,50
€ 12,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • vr 01, za 02 juni 2018
 • 21:00 - 02:00
 • Evenmententerrein Siddeburen
  kugelslaan 5, Siddeburen
 • Stichting Schanspop 2000
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.