Let op: Eventics wordt Eventree! Binnenkort meer informatie...

Roosendaal is een nieuw evenement rijker! Metsj Point en HB Max events slaan de handen ineen om een nieuw event weg te zetten in Roosendaal. Beide organisaties hebben hun krachten gebundeld. Evenementenhal Metsj Point nodigt op 21 oktober 2017 maar liefst 3 top bands uit waaronder Rowwen Heze als hoofdact.

Verder heeft de organisatie nog een spetterend voorprogramma weten te strikken. From the United States we present you “The Wetnecks”. Deze 7 koppige hilbillyband is er klaar voor om Roosendaal te bestoken met een mix van Blue grass, Country, Dance, Polka en Rock ’n Roll. Dus zorg dat u er snel bij bent want ook vroeg in de avond wordt het al heel gezellig met hits uit Littletown gebracht met een forse dosis Wetnecksaus!

Last but not least laten we jullie na het optreden van Rowwen Heze niet zomaar naar huis gaan. Wij zijn er als organisatie heel trots op dat we als kers op de taart nog een 3e band van top niveau hebben kunnen boeken. Met genoegen presenteren wij de band “BZB”. Al ruim 20 jaar is deze band een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Dit kleurrijke gezelschap zet ook in Roosendaal een overrompelend, dampend optreden weg. Dit hebben zij eerder bewezen op festivals zoals Pinkpop, Parkpop, Festyland, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pinteman, Ik leer het nooit en de Bankzitter is stilstaan onmogelijk en tovert BZB moeiteloos Roosendaal om in een feestende massa.

Kortom we zetten hier als evenement een ongekend nieuw succes weg. Dit samen met 3 ervaren, professionele bands in een nooit eerder vertoonde combinatie die op onnavolgbare wijze een brug kunnen slaan naar het publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!

Datum: 21 Oktober 2017 – 19:30 – 02:00

Timetable: 19:30 - 21:00 Feest DJ van de V
21:00 – 21:45 Wetnecks
21:45 – 22:15 Feest DJ van de V
22:15 - 23:25 Rowwen Heze
23:25 – 00:00 Feest DJ van de V
00:00 – 01:00 BZB
01:00 – 02:00 Feest DJ van de V

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Evenementenhal Roosendaal, te bereiken op [email protected] en/of tel: 06-21704134 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:

Evenement informatie

 • za 21 oktober 2017
 • 19:30 - 01:30
 • Evenementenhal Metsj Point
  De Stok 12, Roosendaal
 • Evenementenhal Roosendaal
 • 06-21704134
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.