Wilkommen Liebe Oktoberfest Freunde, wir präsentieren Sie das erste Oktoberfest Emmen op 21 september 2019! Op een top locatie bouwen wij een grote, verwarmde, Duits aangeklede feesttent komen te staan met gezellig voorterrein zodat ook buiten de sfeer van het Oktoberfest aanwezig zal zijn. Je mag top artiesten verwachten die weten wat een Oktoberfest is!

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Living For Good, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0653504708 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Deurverkoop ticket € 20,00
€ 19,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Regulier ticket (18+) Genieten van een echt Oktoberfest doe je met dit ticket! Toegang vanaf 18:00 uur. € 18,50
€ 17,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Tanzen op de tafel (18+) Tanzen op de tafel!: (bestellen gaat per tafel, 8 personen) Genieten van een echt Oktoberfest? Dat doe je natuurlijk aan één van de lange biertafels! We bouwen in de tent een heuze Biergarten met eigen bar en op een topplek in de tent. De tafels en banken zijn geschikt voor 8 personen (incl. 40 munten) en sterk genoeg om op te dansen! ​ Vooraf zul je van ons de toegangsbandjes opgestuurd krijgen zodat je bij de ingang niet lang hoeft te wachten en je zo snel mogelijk aan kan schuiven! Da Aan de tafel hebben we bediening! U zult door een top horecacrew worden bediend aan tafel, niet alleen met dranken. We hebben in de Biergarten ook warme & koude gerechten die natuurlijk aan tafel genuttigd kunnen worden. Te denken aan de echte Duitse gerechten, bratwurst, currywurst, Schweinehaxe etc. etc. Kortom een VIP ervaring tijdens een Oktoberfest! De plekken zijn beperkt, we willen de Biergarten zo knus mogelijk houden. Wees er daarom snel bij, het zou zonde zijn als je achter het net vist! ​ Voordelen op een rijtje: Geen wachtrij en je tickets + muntjes thuisgestuurd. Zitplek en dansen op de tafels. Bediening aan tafel. Eigen bar & eetgelegenheid Een topplek in de tent.   Een tafel reserveer je al voor €500,- incl. btw & ticketfee, 40 munten en je mag hiervoor vanaf 18:00 uur feest komen vieren! € 500,00
€ 499,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar
Extra persoon tafel! Let op! Alleen geldig bij het boeken van een tafel. Max 2 per tafel! € 63,50
€ 62,50 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • za 21 september 2019
 • 18:00 - 01:00
 • Grote Rietplas
  Grote Rietplas, Emmen
 • Living For Good
 • 0653504708
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.