Het tradionele Koffie Concert wordt dit jaar verzorgd door 'The Johnson Girls' uit Amerika, 'AcquAria' uit Italië en 'Hand over Hand' uit Engeland en Nederland.

- 'The Johnson Girls' - vier super-zangeressen in één groep - gelden al jaren lang in Amerika als de vrouwelijke topgroep van het maritieme lied. Door hun concerten en door hun CD's hebben ze een nieuwe standaard gecreëerd voor het meerstemmig zingen van deze muziek. Ze zijn niet vaak in Europa te horen en daarom is het bijzonder dat ze juist tijdens deze jubileum-editie van Liereliet op het programma staan.

- 'AcquAria' is een groep die bestaat uit 3 personen met als centrale figuur Vincenzo Castellana. Op opzwepende wijze zingen en spelen zij de muziek van Sicilië.
Ze begeleiden hun zang met diverse instrumenten die ze virtuoos bespelen. Ogen en oren kom je tekort, geef je maar over en onderga het.

- 'Hand over Hand' is de naam van een groep waarin Jim Mageean uit Engeland samenwerkt met Ankie van de Meer en Nanne Kalma uit Nederland. In de loop der jaren heeft de groep opgetreden op festivals in Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Tijdens Liereliet zullen ze nieuw materiaal laten horen zowel als een aantal 'krakers' uit de afgelopen 40 jaar.

- Jim Mageean is al jaren lang een toonaangevende figuur in de wereld van de maritieme muziek. Als zanger zowel als kenner van de achtergrond van deze muziek. Door hem zijn vele shanties aan de vergetelheid ontrukt en bekend gebleven. Vanaf het allereerste begin is Jim betrokken geweest bij Liereliet. Zonder hem zou Liereliet er heel anders hebben uit gezien of misschien niet eens hebben bestaan. Jarenlang trad hij in Workum op samen met Johnny Collins. Na diens overlijden heeft Jim als zanger in diverse formaties meegedaan aan het programma.

- Nanne & Ankie spelen al vele jaren als duo. In binnen- en buitenland treden ze op, niet alleen in Europa maar ook in Amerika, Australië en Azië. In de loop der jaren hebben ze aan de basis gestaan van veel muziektheater-programma's met historisch-maritieme thema's. Een aantal daarvan hebben ze ook in Workum tijdens Liereliet gespeeld.

In clubs, musea, op maritieme festivals en havenfeesten, waar ze ook spelen ... altijd brengen ze met humor hun afwisselend repertoire ten gehore.

LINKS
https://www.liereliet.nl/index.php/nl/

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket € 10,00
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • zo 20 oktober 2019
 • 10:30 - 13:15
 • Boerderij Op de hoek van de stal
  Sud 154, Workum
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.