JETZT GEHT LOS!
Op zaterdag 5 oktober ‘geht es los’ in de Sorghvliethal te Veendam. Dit jaar staat alweer de 6e editie van het Oktoberfest Veendam op de agenda! Voorgaande edities waren een groot succes en trokken jaarlijks zo’n 1200-1500 feestende bezoekers. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische feestavond te worden!

LINE-UP
Voor de 6e editie heeft de organisatie weer een hoop leuke artiesten weten te strikken! Van traditionele Schlagers tot après-ski, maar ook de hedendaagse Deutsche hits zullen aan bod komen, kortom voor ieder wat wils!

♫ Die Lustigen Moeflons ♫
Al jarenlang zijn ze een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten. Overal waar “Die Lustigen Moeflons” verschijnen gaat het dak eraf! De beste schlagers, après-ski knallers en Oktoberfest hits staan op het repertoire van Die Lustigen Moeflons.

♫ Het Feestteam ♫
‘Een feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest‘ De award voor de beste feestact van Nederland is al meerdere jaren aan hen uitgereikt! Met hun internationale bekendheid staan ze dan ook geregeld op de grootste podia in Nederland, Oostenrijk en Duitsland. Kortom, dit duo is een garantie voor FEEST!

♫ Die Tolle Leute ♫
Op dit moment zijn ze één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land! Een optreden van Die Tolle Leute staat garant voor heel veel interactie, een hoog meezinggehalte en een onvermoeibaar enthousiasme! Vele bekende (schlager) hits zullen de revue passeren zodra deze drie Duitse heren los gaan!

♫ Orlando “Zwarte Jannes” ♫
Vorig jaar stond hij voor het eerst in een bomvolle feesttent in zijn lederhosen op het podium! Sindsdien heeft Orlando de smaak te pakken met optredens op diverse Oktoberfesten!

♫ DJ Peter Mans ♫
Je zult hem ongetwijfeld kennen! Het is niet zijn eerste, en zeker ook niet zijn laatste feestje in de Sorghvliethal. Een mix van nieuwste Deutsche hits in combinatie met al die welbekende meezingers. Tevens verzorgt Peter Mans ook de presentatie tijdens de 6e editie van het Oktoberfest Veendam!

TRADITIONELE DUITSE BIERTSTRATEN
De Sorghvliethal wordt voor het Oktoberfest sfeervol ingericht. Zo zullen er welbekende bierstraten ingericht worden, waar men kosteloos plaats kan nemen met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Bier is zoals gebruikelijk verkrijgbaar in pullen, er lopen dames rond met schnapps en ook aan Duitse lekkernijen zoals bratwürst wordt gedacht. Dit alles in combinatie met alle gezellige mensen gekleed in dirndl en lederhosen zorgt voor een FAN-TAS-TISCHE sfeer!

De kaartverkoop start op maandag 5 augustus. Hoe eerder je je ticket koopt, hoe goedkoper!

Toegang tot het Oktoberfest Veendam 2019 is uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder. Kaarten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Mochten er op de dag zelf nog kaarten beschikbaar zijn, kun je aan de kassa een kaart kopen.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Early bird ticket Deuren open om 20.15 uur. € 10,10
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar
Regulier ticket Deuren open om 20.15 uur. € 15,10
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar
Late bird ticket Deuren open om 20.15 uur. € 20,35
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • za 05 oktober 2019
 • 20:30 - 02:00
 • Sorghvliethal
  Jan Salwaplein 1, Veendam
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.