Kom genieten van een unieke beleving in Westerbork! Schuif aan tafel op zaterdag 23 juni met je vrienden, buren, sportmaatjes of wie weet je nieuwe date! Het grote terras voor de feesttent wordt The place to be en wat dacht je van de koks die voor jou het vlees staan te grillen? Dat is alleen al een feestje om te zien! Wij zorgen voor een groot terras met vrije sta- en zitplaatsen, muziek, volop lekker eten en natuurlijk is de bar geopend. Aansluitend na de barbecue treed de eerste artiest op in de feesttent en barst de feestavond los met een top showband en meerdere artiesten.

BBQ en feest jij mee? Dat kan! Voor slechts € 25,00 per persoon, exclusief € 1,00 servicekosten. Genoemde prijs is voor deelname aan de barbecue (exclusief drinks) met aansluitend toegang tot entree feestavond Drenthepop (terrein open vanaf 17.00 uur tot 01.00 uur) Toegang vanaf 16 jaar.

Deze kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met zaterdag 23 juni 2018 tot 13.00 uur.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Drenthepop, te bereiken op [email protected] .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
DRENTHEPOP BBQ + FEESTAVOND BBQ en feest jij mee? Dat kan! Voor slechts € 25,00 per persoon, exclusief € 1,00 ticket fee. Genoemde prijs is voor deelname aan de barbecue (exclusief drinks) met aansluitend toegang tot entree feestavond Drenthepop met Top showband Spot! Optredens van Jannes, Lytse Hille en Esmeé Smit, de winnares van het tv programma Topper gezocht. Het terrein is open vanaf 17.00 uur tot 01.00 uur. Toegang vanaf 16 jaar. Deze kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met zaterdag 23 Juni 2018 tot 13.00 uur. € 26,00
€ 25,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • za 23 juni 2018
 • 18:00 - 01:00
 • Evenemententerrein, Oude Beilerweg
  Oude Beilerweg, Westerbork
 • Stichting Drenthepop
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.