De Kast 30 jaar Jubileumconcert AFAS Live

Exclusieve kaarten via vanplan.nl en maak kans op diverse prijzen!
Op zaterdag 14 december a.s. viert de Friese popgroep De Kast in originele bezetting haar 30-jarig jubileum in de AFAS te Amsterdam. 1989 was het jaar dat De Kast werd opgericht en was destijds de eerste Nederlandstalige band die in de AFAS (Heineken Music Hall) een concert gaf voor een uitverkochte zaal. De band verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. In totaal heeft de groep ongeveer 14 top-40 hits gehad in haar carrière.

Zanger Syb van der Ploeg: “We zijn trots om onze jubileumshow eindelijk te mogen aankondigen en hopen dat we veel fans terugzien die vroeger massaal onze concerten bezochten. Dertig jaar De Kast is een hele mijlpaal en we gaan er samen met de fans een grote reünie én een ontzettend bijzondere avond van maken!”.

VanPlan heeft extra kaarten weten te krijgen! Bij VanPlan maak je bij aankoop van een ticket ook nog eens kans op mooie prijzen. Want koop je je tickets exclusief via VanPlan.nl, dan maak je kans op deze unieke hoofdprijs: een geheel verzorgd VIP-arrangement.

1. Hoofdprijs: “Super VIP voor 1 dag” - een VIP arrangement voor 2 personen! Je wordt thuis opgehaald en naar de AFAS gebracht, inclusief overnachting en wordt de dag erna weer thuis afgezet. Wij ontvangen je als VIP met koffie en Oranjekoek. Je krijgt een logeplaats (beste zichtplaats waar je kunt zitten) en je mag de soundcheck bijwonen. Na het concert is er een Meet & Greet en de gehele avond is inclusief eten en drinken en zelfs inclusief deelname aan het crew diner! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je een exclusieve backstage pas inclusief toegang tot de afterparty.

2. “Bêste Plak” – een loge upgrade van je staplaats (beste zichtplaats waar je kunt zitten) inclusief enkele muntjes om ook lekker wat te drinken. Je krijgt een speciaal ontvangst met koffie en Friese koek. Je mag de soundcheck bijwonen en na het concert is er een Meet & Greet met Syb.

3. Het De Kast jubileumboek dat volgend jaar verschijnt. Ook hier maak je kans op…

De winnaars worden 7 december bekendgemaakt. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden omgezet in geld.


De Kast 30 jaar!
De Kast was in de jaren '90 één van de populairste popbands van Nederland en verkocht in totaal meer dan 1.000.000 cd's en singles. Tevens wonnen ze meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre. Op 5 mei 1998 was De Kast ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ en waren ze de eerste band die door het land reisde per helikopter.
De groep viel op door hun speciale megaconcerten in o.a. Sportpaleis Ahoy, het strand van Lemmer én het Arnhemse Gelredome, waar De Kast op 8 en 9 januari 2000 als eerste band in de geschiedenis van het stadion drie concerten gaf voor 90.000 bezoekers. Hun eerste stadionconcert in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen, waar het allemaal begon, was op 6 juni 1997; hier werd ook de live-clip van hun grootste hit “In Nije Dei” opgenomen.
Eind 2002, na een groots afscheidsconcert in de Amsterdam Arena, zette de band hun werkzaamheden een tijdje op een laag pitje om eind 2006 de draad weer op te pakken met een reünieconcert in het WTC Expo te Leeuwarden tijdens de eerste editie van de Fryske Music Night. Sindsdien komt de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op info@vanplan.nl en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket Wanneer je je ticket via deze shop koopt, maak je automatisch kans op één van de prijzen. VanPlan verkoopt enkel staplaatsen. € 41,00
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • za 14 december 2019
 • 18:30 - 23:00
 • AFAS Live
  ArenA Boulevard 590, Amsterdam-Zuid Oost
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.