Voorstelling in het kader van de tentoonstelling Huidhonger. Acteurs vertellen het verhaal van het verlies van hun geliefde en wat ze tegenkomen in het onbegaanbare landschap van rouw.

Aan de hand van twee verhalen vertellen de spelers het verhaal van het verlies van hun geliefde en wat ze allemaal tegenkomen in het soms onbegaanbare landschap van rouw. Daarnaast is er het derde verhaal, dat van 'de omgeving', die in het begin luistert, troost en ondersteunt en het wellicht wil oplossen. Maar zelf ook wordt geraakt in eigen (on)vermogen om te gaan met de dood. Dat de dood plotseling kan verschijnen en dat je verdriet niet kunt oplossen. Tja ach, dan neem je toch gewoon een hond?

De voorstelling wordt gespeeld door Mariska van Veenen, Stephanie Hulshof, Lizette Hofsteenge van Theater de kunst van het rouwen. ‘Je weet ook niet hoe je overkomt op anderen. Hoe je je voelt en hoe je eruitziet hoeft niet hetzelfde te zijn. Dus hoe voel je je? Alsof je van een hoogte van zo’n honderd meter ter aarde bent gestort, aldoor bij bewustzijn, en met zo’n klap met je voeten naar 'voren in een rozenperk bent neergekomen dat je er tot aan je knieën in verdwenen bent, en door de schok al je inwendige organen uiteen zijn gereten en uit je lichaam geperst. Zo voelt het, en waarom zou het er dan anders uitzien? Geen wonder dat sommigen naar een veiliger gespreksonderwerp willen uitwijken. En misschien mijden ze niet hem en de dood, maar mijden ze jou.'(Julian Barnes)

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
van Plan, te bereiken op [email protected] en/of tel: 0505844429 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Entreeticket Incl. voorstelling, tentoonstelling Huidhonger en 1x koffie/thee € 20,00
Inclusief servicekosten
Niet meer beschikbaar

Evenement informatie

 • zo 08 december 2019
 • 15:00 - 17:00
 • Karmelklooster
  Burgemeester Wuiteweg 162, Drachten
 • van Plan
 • 0505844429
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.