Dit jaar is de Ainrommer Oavend extra speciaal, wij hebben namelijk een jubileum te vieren! De tijd vliegt en wat waren de afgelopen vier edities geslaagd! Drankjes, gezellige muziek en rijen biertafels hebben de afgelopen jaren voor zeer geslaagde Ainrommer Oavenden gezorgd. Dit jaar presenteren wij vol trots de vijfde editie van de Ainrommer Oavend!

Op 20 april 2019 wordt deze jubileumeditie van Ainrommer Oavend gevierd. Een gezellige avond waarbij jong en (ook zeker) oud welkom is!

De eerste artiest die voor een muzikale invulling gaat zorgen gedurende deze editie is Jelle B. Deze rasechte Fries zal onze tent op z’n kop zetten want muziek is hem met de paplepel ingegoten. Hij leeft voor muziek en het enige dat Jelle niet is, is een standaard artiest als alle anderen. Hij ademt muziek en zijn show zal nooit hetzelfde zijn.

Daarnaast mogen ze dit jubileumjaar niet ontbreken: Feestorkest Butterfly! Ze zijn geen onbekenden tijdens de Ainrommer Oavend en horen daarom zeker aanwezig te zijn tijdens deze vijfde editie. Voor wie ze nog niet kent, zangeres Ciska, pianist/zanger Melle en drummer/zanger Sjouke, oftewel Feestorkest Butterfly, is al meer dan 15 jaar een begrip in Noord-Nederland en zorgen met hun uiteenlopend repertoire en een schat aan ervaring voor gegarandeerd veel gezelligheid en polonaises in de tent.

En niet te missen tijdens de Ainrommer Oavond, een echte Groninger artiest: Edwin Jongedijk. Edwin Jongedijk is een Nederlandse singer-songwriter die in het Gronings zingt. Zijn eerste single ‘As ik de kaans zol kriegen’ uit 2011 stond wekenlang in de top 20 van RTV Noord, met nummer 1 als hit notering. Daarnaast was hij te zien in de theaters als een van De Troebadoers en is hij actief als zanger, liedjesschrijver en gitarist in de countryrockband Taneytown. Al met al een mooie toevoeging aan deze line-up.

Last but not least, het laatste hoogtepunt van deze jubileum line-up. Hier kijkt iedereen het hele jaar naar uit… Ook dit jaar zullen ze er weer zijn met slagwerk en blazers. U raadt het goed, dit jaar hebben wij wederom een fantastisch dweilorkest voor u in petto! Naam en tijdstip zullen binnenkort bekend gemaakt worden!Nuvere oavend, nait?

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Eenrum in Aktie, te bereiken op [email protected] en/of tel: 06-22280772 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Ainrommer Oavend 2019 Ticket Zaterdagavond: Ainrommer Oavend € 11,00
€ 10,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • za 20 april 2019
 • 20:00 - 02:00
 • Aagtsweg 1
  Eenrum, Feestterrein Eenrum
 • Stichting Eenrum in Aktie
 • 06-22280772
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.