Let op: Eventics wordt Eventree! Binnenkort meer informatie...

Tickets verkrijgbaar via Evenement Spring Eenrum 2018
https://www.eventics.nl/event/spring-eenrum-2018


‘Ainrommer Oavend 2018, de vaaierde editie!’
EENRUM – Drankjes, gezellige muziek en rijen biertafels – voeg deze dingen samen in een feesttent en je hebt dé ingrediënten voor een prachtige en geslaagde avond: de Ainrommer Oavend!

Op 31 maart 2018 wordt alweer de vierde editie van dit prachtige feest georganiseerd. Een avond die er wederom één wordt om niet te vergeten! Het belangrijkste is: jong en (ook zeker) oud moet zich thuis voelen op deze avond.

De avond wordt voor het vierde jaar op rij geopend door feestorkest Butterfly, die inmiddels geen onbekende meer is op de Ainrommer Oavend. Jong en oud genieten keer op keer van dit trio. Wie ze al eerder gezien heeft, weet wat er te gebeuren staat: meezingen, dansen en vooral heel veel polonaises lopen! Butterfly opent de avond en zal later spelen van 00.00 tot 02.00 uur.

Voor deze vierde editie heeft het bestuur een op en top Groninger weten vast te leggen. Niemand minder dan tekstschrijver en zanger Erwin de Vries zal zijn Groningstalige liederen ten gehore brengen. Erwin de Vries zal spelen om 21.00 uur.

Na het optreden van Erwin de Vries zal feestorkest Butterfly iedereen klaarstomen voor weer een onvergetelijk optreden van deze graag geziene gasten: De Putkapel! De eerste twee edities waren de dames en heren uit Sneek ook aanwezig op de Ainrommer Oavend. Erg veel Eenrumers praten er nog over en het bestuur kreeg daardoor vaak de vraag: ‘Wanneer komt De Putkapel weer?’ Nou, op 31 maart dus! Bereid je voor op heerlijke meezingers en een hele lange polonaise! De Putkapel speelt twee keer een half uur, vanaf 22.00 uur.

Om 22.30 uur zal Eenrum kennis maken de Groninger volkszanger René Becker. Deze Knoalster is al vanaf 2004 te vinden op vele podia. Zo zong hij onder meer in het Thialf stadion, bij Qmusic en is hij ook een graag geziene gast op Megapiratenfestijnen. Van bruiloft tot kroeg, megapiratenfestijn tot stadion, op 31 maart staat hij gewoon in de feesttent in Eenrum!

Zoals gezegd, al deze ingrediënten zijn het recept voor een prachtige avond! Zorg dat je erbij bent en let op: het begint op tijd!

Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop.
De tent is open vanaf 19.30 uur.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Eenrum in Aktie, te bereiken op [email protected] en/of tel: 06-51002152 .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:

Evenement informatie

 • za 31 maart 2018
 • 19:30 - 02:00
 • Aagtsweg 1
  Eenrum, Feestterrein Eenrum
 • Stichting Eenrum in Aktie
 • 06-51002152
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.