Bosschenhoofdse Midzomerfeesten.
Al 29 jaar achter elkaar het leukste midzomerfeest in de regio. Het weekend is een mix van braderie, vertier voor jong en oud en een echt dorpsfeest. Geen ander regionaal evenement in Brabant kan dit evenaren, met duizenden enthousiaste bezoekers tijdens dit laatste volle weekend van augustus.

Op vrijdagavond hebben we een optreden van “Mosterd na de Maaltijd”. De avond zal verder ingevuld worden door “Papa di Grazzi”.

Op zaterdagmiddag is overigens van 14:00 een kermis.

Op zaterdagavond zal in de feesttent “Feest-DJ van de V.” op het podium zijn acte de présence geven. Tussen de sets van de DJ is er nog een optreden van “Het Feestteam” en het “Q-Music Foute Uur Live”.

De zondagmiddag in de feesttent wordt verzorgd door de band “Highlight”. Gedurende de dag is er voldoende vertier namelijk een jaarmarkt vanaf 11:00, rommelmarkt, kinder snuffelmarkt, kermis, straatartiesten en gratis kinderattracties.

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Stichting Bosschenhoofdse Midzomerfeesten, te bereiken op [email protected] en/of tel: helaas niet beschikbaar .

Tickets bestellen

Beschikbare tickets
E-ticket: Prijs: Aantal:
Online ticket Vrijdag Voorwaarden: - Ticket alleen geldig op vrijdag 23 augustus 2019 - Niet inwisselbaar voor contanten - Elke verandering in waarde en/of kenmerken maakt deze ticket ongeldig - Onder de 18 jaar geen alcohol - Legitimatie verplicht www.midzomerfeesten.com € 11,00
€ 10,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Online ticket Zaterdag Voorwaarden: - Ticket alleen geldig op zaterdag 24 augustus 2019 - Niet inwisselbaar voor contanten - Elke verandering in waarde en/of kenmerken maakt deze ticket ongeldig - Onder de 18 jaar geen alcohol - Legitimatie verplicht www.midzomerfeesten.com € 11,00
€ 10,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

Evenement informatie

 • vr 23, za 24, zo 25 augustus 2019
 • 20:00 - 21:00
 • Midzomerplein
  Sint Gerardushof, Bosschenhoofd
 • Stichting Bosschenhoofdse Midzomerfeesten
 • helaas niet beschikbaar
Bezoek evenement website

Bestellen bij Eventree

Tickets bestellen bij Eventree is eenvoudig en super snel! Kies hierboven jouw gewenste ticket(s) en je ziet direct de totaalprijs in beeld. Plaats de tickets in uw winkelwagen en kies voor afrekenen. U vult uw gegevens in en kunt meteen veilig online betalen via iDeal, PayPal of MisterCash. Na uw betaling ontvang je meteen jouw digitale tickets in uw mailbox op het door jou opgegeven e-mailadres. Print de tickets of zet ze in je passbook op de mobiele telefoon bij de ingang van het evenement.

 • Directe levering: Je ontvangt je tickets direct na betaling in je mailbox!
 • Betalen doe je veilig en snel online via iDeal, PayPal en Mistercash
 • Heb je vragen of ondervind je problemen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!
 • Print uw tickets of plaats ze in de passbook appvan uw smartphone.
 • Wij werkend uitsluitend met een beveilgde verbinding waardoor uw privacy is gewaarborgd
 • Eventree hanteert lage ticketfees en heeft geen extra bijkomende kosten.